• info@nnconsulting.cat

Més d’un 90% de les empreses que fan funcionar l’economia del país i generen la majoria de llocs de treball son Micro, Petites i Mitjanes empreses. Les PIMEs. I incomprensiblement són el col·lectiu més perjudicat per les lleis mercantils, fiscals i laborals que configuren les nostres “regles de joc”.

Alhora les PIMEs tenen un componen personal molt arrelat, doncs són les empreses que més risc assumeixen. I pràcticament la totalitat de les empreses no només arrisquen el Patrimoni de família o amics, si no també la relació amb els mateixos.

Tanmateix, s’afegeix a aquestes circumstàncies excessives dificultats per accedir a finançament o captar i retenir talent. Una exagerada normativa i burocràcia que al marge de diners ens costen molt de temps. I un entorn competitiu ferotge on generar valor i ser rentable ens obliga cada vegada més a ser excel·lents en tots els àmbits de l’empresa.

No és suficient només amb produir un molt bon producte i oferir un molt bon servei. També s’ha de comercialitzar constantment de manera adequada per millorar les vendes tant quantitativament com qualitativament. I de poc serveix vendre molt bé allò que ens costa tant de crear, si posteriorment no gestionem bé l’empresa, en perdem el control o, simplement, ens trobem que no sabem on estem anant.

NN Consulting neix amb l’objectiu d’ajudar a les empreses més importants de Catalunya convertint-les en empreses econòmicament ben gestionades i a vendre més i millor.

Més que clients, ens sentim que formem part de les empreses que ajudem. Gaudim i patim el dia a dia i, en definitiva, ens convertim en Companys de Viatge per competir junts durant molt de temps

#BetterTogether

#nnconsulting